Bo Kraamzorg​

                          Wie ben ik.​

Mijn naam is Bo Bink en ik ben geboren op 13-02-1971. Ik woon heel fijn  in Amsterdam (westerpark) samen   met mijn tweeling dochters. We hebben ook een oude rode Garfield-kat. Die is ook een lid van ons gezin aangezien hij bijna net zo oud is als mijn tweeling en ook al zolang bij ons woont. Update: onze Chili is op 06-07-2021 overleden. Hij werd 22 jaar en verdient nog wel een plekje op mijn web-site.


 Ik was al vroeg het huis uit en na een rommelige tienertijd, besloot ik toch maar een een keuze te maken met betrekking tot werk. Ik kwam al gauw in de administratie terecht, omdat dat in die tijd snel haalbaar was.   Na diverse baantjes, kwam ik bij een verzekeringsbedrijf op de boekhouding terecht en kreeg een vaste aanstelling. Ik heb er negen jaar over gedaan om er achter komen dat ik daar niet gelukkig was.

Ik moet met mensen werken! Iets kunnen betekenen voor iemand.

Toen ik in 1998 beviel van mijn kinderen, heb ik dan ook het roer omgegooid. Baan opgezegd, verhuisd en een nieuw leven begonnen.  De kraamzorg leek mij geweldig en dan kon ik ook nog door leren.  Omdat het best veel was allemaal ( opnieuw beginnen, alleen met tweeling van 1,5jr, studeren en werken), kreeg ik een burn-out. Ik kwam in contact met Reiki. (Universele Energie) Ik heb mijn Reiki 1 gedaan en dat heeft mij erg geholpen in die tijd. Ik gebruik het nu nog.  Na 10 jaar werd ik zelfstandig. Mei 2009!  Erg spannend maar helemaal geweldig! Eindelijk een zorg helemaal kunnen doen. Niet 3 uur hier en vijf uur daar. Je volgt het gezin eigenlijk van af de inschrijving. Je begrijpt ze beter en er is stabiliteit. Daar naast bracht het ook meer brood op de plank. In 2013 ben ik de opleiding tot docent baby-massage gaan doen. Dit gebruik ik vaak in mijn gezinnen en geef ook korte cursussen. 


Ik vind het nog steeds een voorrecht om gezinnen te ondersteunen in deze vreugdevolle, maar kwetsbare periode. Ik ben een gezegend mens.