Bo Kraamzorg​

Kraamzorg

Als je kraamzorg wil krijgen van mij  ......  check dan eerst even of er nog een plek beschikbaar is. Als dat het geval is schrijf je je in op de contact pagina. Helemaal onder aan vind je een inschrijfformulier. Na het invullen en verzenden krijg je een bevestigingsmail en een mail met een link. Daarmee maak je je eigen account aan. In dat account komt je aanmelding te staan, maar ook de intake en het digitale kraamdossier. Ongeveer zes weken voor de uitgerekende datum plannen wij dan een intakegesprek in. Daar in bespreken we de laatste zaken voor de kraamweek. 


In een normale situatie wordt je geïndiceerd voor 49 uur kraamzorg, verdeeld over 8 dagen. Bij verblijf in het ziekenhuis gaat er 6 uur per kraamdag af. Er zijn situaties waarbij je met goedkeuring van de verloskundige max. 2 dagen verlenging kan krijgen.

De eigenbijdrage voor kraamzorg is 4,60 per uur. Check bij je zorgverzekering of dit vergoed wordt binnen jou pakket. Dan kan je gelijk melden dat je zwanger bent. Naar aanleiding daarvan ontvang je bij ca 25 weken zwangerschap, je kraampakket. ( die soms ook niet in je verz. pakket zit)


 Baby massage

Babymassage is een een geweldige manier van communiceren. Het geeft een gevoel van veilig/geborgenheid en vertrouwen. Het is goed voor de lichamelijke ontwikkeling van je kindje. Denk aan spierontwikkeling en flexibiliteit. Het bevorderd het weerstandsvermogen(afvalstoffen worden beter afgevoerd) en o.a. de neurologische ontwikkeling. 

In vier lessen leer je de basis over babymassage. Er komen thema';s aanbod zoals slapen, overstrekken en buikkramp.

Ik kom bij je thuis voor privé les. Eventueel in combinatie met vriendinnen, dan zijn de kosten pp. lager.


Tarieven:

Babymassage privé      1,5 uur 70,oo euro

Babymassage privé+1   1,5 uur 65,oo euro pp

Babymassage privé+2  1,5 uur  60,oo euro pp

Babymassage groep    4 x 1,5 uur 235,oo

Groepsles op leslocatie doe ik bij voldoende aanmeldingen. (Min. 5)


Als je alle vier de lessen heb gevolgd, krijg  je naslagwerk en ook nog een leuk afscheidsprecentje.